Vill du resa utomlands?

Vill du kunna resa utomlands? Då kan vi hjälpa dig med detta genom att utfärda ett reseintyg.

img

PCR-test

Hos oss kan du göra ett PCR-test för att se om du har Covid-19 eller inte. Gör du ditt test tidigt på morgonen kan du i vissa fall få testresultatet redan samma dag. I de flesta fall får du dock svar dagen efter. Om testresultatet blir negativt kommer du att kunna åka utomlands, bland annat till många länder här i Europa.

img

Reseintyg

Testar du negativt för Covid-19? I så fall utfärdar vi ett reseintyg till dig som du kan använda dig av för att åka utomlands. Många länder kräver nämligen att du uppvisar ett negativt testresultat för att få bli insläppt i de.

img

Antikroppstest

Föredrar du att använda dig av ett antikroppstest för att du om du har Covid-19 eller inte? Också detta är i så fall något som vi kan hjälpa dig med att göra.

img

Antigentest

Vill du i stället göra ett antigentest? Inga problem, även detta kan du göra hos oss. Notera dock att det mellanrum mellan dagen då du tagit ditt test och då du kan resa i väg varierar beroende på vilken typ av test det är du tar. Planera därför noga så att du både hinner få ditt test i tid till dess att du ska ge dig av samt att det inte går för många dagar från och med det att du får ditt testresultat.