En modern mottagning

Vi på Legehuset Sverige AB välkomnar dig till vår moderna sjukvårdsmottagning. Vi består av erfaren vårdpersonal som varit verksamma inom branschen sedan lång tid tillbaka. Vi lyssnar på dig och anpassar oss efter dina önskemål.

Hälsokontroller och PCR-test

Vi på Legehuset Sverige AB erbjuder inte bara flera olika typer av hälsokontroller. Hos oss kan du nämligen också ta flera olika typer av test för Covid-19. Detta kan i sin tur resultera i att vi utfärdar ett reseintyg för dig om det är så att du tänkt resa utomlands. Så länge ditt testresultat är negativt kommer du att kunna använda detta reseintyg för att komma in i en mängd olika europeiska länder.

Om du har symptom

För att minska risken för smittspridning ber vi på Legehuset Sverige AB dig att kontakta oss via denna sida eller telefon om det är så att du uppvisar olika symptom som kan bero på att du är smittad av Covid-19. Detta kan handla om allt från att du känner dig trött och hängig till att du har feber eller torrhosta. Det kan också handla om att du har värk i kroppen, är dålig i magen, har ont i halsen eller inte kan känna någon smak i munnen.