Behöver du ett reseintyg för att resa?

Har du en resa planerad? För tillfället är det krångligare än vanligt att åka utomlands. På grund av den pågående pandemin har det på många håll i världen nämligen införts reserestriktioner. Det är därför vanligt att länder kräver att du ska kunna visa upp ett negativt coronatest för att få komma in i dem. Hos oss kan du boka ett test för Covid-19 och därefter utfärdar vi ett reseintyg som bekräftar testresultatet.

Intyg som bekräftar negativt testresultat

Våra reseintyg utfärdas på engelska och är godkända av Folkhälsomyndigheten. Var dock uppmärksam på vilka regler som gäller i det land som du ska resa till. Det är nämligen ditt ansvar att kontrollera vilka bestämmelser som är aktuella för landet i fråga. Du kan testa dig hos oss alla dagar i veckan. I de flesta fall får du ditt testsvar dagen efter du testat dig, men i andra fall kan det också komma redan samma dag. Kom dock också ihåg att testet i de flesta fall måste ha utfärdats som mest ett par dagar innan dess att det är dags för dig att resa. Du kan därför inte vara ute i alltför god tid med ditt test.

Vid övriga frågor

Hör gärna av dig till oss om du undrar något om intygen som vi utfärdar eller våra tester i allmänhet. Eftersom vi vill bidra till att minska smittspridningen ser vi helst att du kontaktar oss via telefon eller mejl. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med ett reseintyg så att även du kan åka utomlands. Vi hoppas att dit test ska ge dig ett negativt resultat samtidigt som vi också önskar dig en trevlig resa!